Tää osa ois tullu jo eilen, mut netti lagas just kun olin puolessa välissä tarinaa ja kaikki katos ;/ Noh, kuitenkin... Tässä nyt tämä ja kommentti on taas erittäin tervetullutta ;)

41.jpg

Sasha oli päättänyt opettaa Harryn kävelemään, sillä hänen syttäreihin ei ollut enään pitkälti. Harry ei kuitenkaan ollut kovin innoissaan mahdollisuudesta oppia kävelemään, mutta opetteli sen kuitenkin kiltisti.

42.jpg

Harrya ei voinut vähempää kiinnostaa opiskelu, kun voi mielummin leikkiä. Kyllä kaikki opiskelu meni, mutta tällähetkellä suosijossa oli kellopeli, minkä äärellä hän istuikin kaikki päivät.

43.jpg

Harry saikin elellä otonaan kuin jossain palatsissa, se sai syödä lattialla vaikka perheeseen oli hankittu syöttötuoli syömistä varten. Harry ei kuitenkaan suostonut istua moisessa vekottimessa, kun voi mielummin syödä lattialla ;)

44.jpg

Koska Sasha oli äitiyslomalla hän päätti kuluttaa aikaansa talon ylläpidossa, sillä siivoojaan ei tällälhetkellä ollut rahaa, ja vaikka olisikin ollut eivät he halunneet vähäisiä rahojaan moiseen pistää.

45.jpg

Sasha heräsi aina aikasin aamulla laittamaan ensin itselleen aamiaisen ja sen jälkeen perheelle. Syödessään hän kuitenkin mietti, että miten hänen perheelleen oli päässyt käymään näin: Senhän piti olla onnellista elämää ja täynnä rakkautta! " Ei tämä kyllä sille tunnu... " hän sanoi hiljaa itsekseen.

46.jpg

Mutta Sasha osui pahasti mettään. Perhehän suorastaan kukoisti rakkautta. Kaikki pitivät huolta toisesta. Ja tässä näemmekin Severin ja Harryn suloisen pikkupusun :)

47.jpg

Andre sen sijaan oli jäänyt aikaisen ulkopuoliseksi, sillä koulu vei häneltä niin kamalasti aikaa. Hän itse ei voinut käsittää, että miksi kouluun pitää herätä niin aikaisin, kun koulua voisi käydä vaikka iltapäivällä... Kyllä hän muuten koulusta piti, mutta että aamuherätykset...

48.jpg

Ja taas kerran Sashan maha pompahti uhkaavasti. Sasha ei malttannut odottaa synnytystä, sillä hän halusi kovast nähdä että oliko tulija tyttö vai poika. Tyttöä hän odottelikin innoissaan :)

49.jpg

Harrystä oli kasvamassa oikein taiteellinen simi, hän vietti aikaansa koulussa, opiskelemalla, lukemalla ja maalaamalla. Sen parissa hän viihtyi vaikka koko päivän peräkanaa.

410.jpg

Itseasiassa koko perhe oli kovin luova: Severi oli kirjoittanut romaanin, ja se oli menestynyt hyvin. Hänelle tuotiinkiin painosta heti yksi kappale itselleen. Rahaa ei kuitenkaan tullut, mikä onkin varmaan joku outo buki? ;o

411.jpg

Harrysta kasvoi lapsi, mistä ei nyt valitettavasti ole enempää kuvia :(  Mutta ihan komea komistus hän näyttää olevan.

412.jpg

Komistelu sikseen, oli Sashan synnytyksen aika: " SEVERIIII!!! TÄNNE HETI TAI SULLE KÄY HUONOSTI! " Sasha huusi minkä jaksoi, kunnes...

413.jpg

... Tulija lepäsi hänen kädellään, ja tulija oli... Arvatkaapa? No se oli poika -.- Sasha oli pettynyt, mutta nimesi pojan Niklakseksi.

414.jpg

Sasha ei ollut tullut paljoakaan onnellisemmaksi Niklaksen syntymän jälkeen, joten tälläkertaa Severi sai pyöritellä vauvarundia, sillä Sasha halusi miettiä kaikkea muuta kun viisihenkistä perhettään, missä oli 3 poikalasta...

415.jpg

Severi oli onnellinen, olihan hän kolmen pojan isä! " Kohta teistä saa vaikka jalkapallojoukkueen... " hän puheli Niklakselle samalla kun syötti tätä.

416.jpg

Sasha oli päättänyt alkaa miettiä kaikkea muuta käytännöllistä: " Severi, eikö sinustakin meidän pitäisi alkaa kierrättää? Kun se ilmastonmuutoskin tekee tuloaan... " hän höpötteli Severille. Severiä ei kuitenkaan voinut moinen vähempää kiinnostaa, sillä hänellä oli parempaa mietittävää: Sashan tekemä ruoka 8)

417.jpg

Pian hän kuitenkin palasi takaisin tähän maailmaan, ja vastasi: " Äh, kyllä ne yliopistolaiset pitävät huolta ilmastonmuutoksen vastustuksesta, mutta kierrätetään vaan, jos sä haluut. "

418.jpg

Andre ei kuitenkaan tajunnut koko ilmastonmuutos hömpötystä, joten hän käytti ihan mielummin tiskikonetta kun pesisi astiat käsin. Vaikka se kannattaisi tehdä juuri toisin, ja tulisi halvemmaksi...

419.jpg

Sasha oli päättänyt saada tytön, ja niimpä makkarin puolella oli taaskin aikasen kova meno päällä. Noh, onnea yritykseen!

420.jpg

( Sori, et toi sänky näkyy tos, ku en jaksanu vääntää tän vessan seinää hyväks ; D ) Sashan ja Severin riehuminen oli taas tuottamassa tulostaan: Sasha oksensi jatkuvasti, mikä taisikin merkitä raskautta!

421.jpg

Sasha päätti ylläpitää hyvää oloaan raskauden aikana, ja nauttikin siten ihania lämpimiä vaahtokylpyjä päivittäin.

422.jpg

Pojilla oli toiveissa hyppiä hyppynarua, joten ennen koulun alkua he saivatkin mennä pihalle loikkimaan niin paljon kun vain lystäsivät 8)

423.jpg

Sashaa inhotti kaikki raskauden tuomat pahat olot, mutta Harry neuvoi äitiään käyttämään rennompia vaatteita jotta olo paranisi sen mukaan. Andre tyytyi vain katsomaan heidän keskusteluaan.

424.jpg

Eikä kulunutkaan kauaa, kun Sasha löysi taas äidillisen itsensä, mikä taisikin olla ihan hyvä asia jos perheeseen oli tulossa kuudes henki, mikä ei olisi rahan kannalta kovinkaan hyvä asia...

425.jpg

Kun Harryn eka koulupäivä oli ohi hän toi kotiin mukanaan 7½ todistuksen, johon ei itse ollut kovin tyytyväinen. Älä sure Harry, ensikerralla paremmin!

426.jpg

Harry toi koulustaan kuitenkin kaverin mukaansa, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista... " Oletko koskaan ollut junassa? Olen lukenut niistä, ja ne ovat kuulema todella isoja, pitkiä ja nopeita! " Harry höpötti. Poika vain tyytyi tuijottamaan ja pudistamaan päätään.

427.jpg

Sitten pjilla alkoikin hurja poliisi ja rosvo -leikki. Harry oli poliisi ja voittikin joka kerta.

428.jpg

Eikä sitten aikaakaan, kun Sashan masuasukki ilmoitteli itsestään. Sasha oli samaan aikaan onnellinen ja peloissaan: " Jos se on taas poika... " hän ajatteli hiljaa ja hieman surkeana.

429.jpg

Kaiken hälinän keskellä oli kuitenkin koittanut Niklaksen synttärit, ja kakulla hänet veikin Sasha.

430.jpg

Tälläinen Niklaksesta sitten kasvoikin. Hiusten muokkausta vailla, niin hyvä tulee.

431.jpg

Kyllä, heti näyttää paljon paremmalle. Severi laittoikin pojalle saman kampauksen kun itselleen, mitä ei kyllä tuon pipon alta näy...

432.jpg

Ja het ulkonäön muutoksen jälkeen alkoikin puhumiskoulu. Niklas oli yhtä arka kuin veljensä, joten aikasen lailla kuoressa. Niimpä Sashalla oli taas työtä saada tämäkin söpöliini oppimaan puhumisen salaisuuden.

433.jpg

Eivätkä ne koulut karannetkaan minnekkään, vaan potta odotti kiltisti vieressä. Ilmeestä voikin päätellä, että oliko Niklaksella kivaa.

434.jpg

Harry seurasi veljensä jalanjälkiä, ja niimpä kumpikin viihty opiskelemassa ja kehittämässä taitojaan. Kumpikin poika opiskeli jotain neuvontaa, en vain muista mitä...

435.jpg

Harry opiskeli näköjään parisuhdeneuvontaa, ja oppikin sen salat. Nyt hänellä olisi tiedossa paljon turvallisempi tulevaisuus, kun osaisi selvittää rakkausongelmia.

436.jpg

Severi katseli itselleen uutta työtä, mutta ei valitettavasti löytänyt mieleistään, joten hän jatkoi samoissa hommissa kun ennenkin.

437.jpg

Pian Sashan masu taas ilmoitteli kuulumisistaan, ja Sasha olikin jo aikasen varma, että nyt syntyisi tyttö ( ainakin ilmesstä päätellen :D ) .

438.jpg

Masun myötä Sasha päättikin ostaa uusia rennompia raskausasuja, sillä hän oli jo aikasen kyllästynyt beigeihin housuihin ja limenvihreään paitaansa.

439.jpg

Mieleisiä vaatteita hän ei kuitenkaan löytänyt, vaan päätti ahtautua takaisin tähän aikasen pieneen arkiasuunsa. Severi oli kuitenkin innoissaan taas kerran jalkapallon kokoisesta masusta. " Mitäs isin pikkupoika? " Severi maanitteli. " Poika?! Ei se ole poika! Tälläkertaa se on varmasti tyttö! " Sasha vastasi Sverille päättäväisesti.

440.jpg

" Ei, se on poika. " Severi sanoi tyynesti, ja jatkoi: " Ollaankos sieltä joksus tulossa tänne? Iskä ei malta oottaa, et näkee sut. Sit saadaan jalkapallojoukkue aikaan... " Sasha ooli aikasen tympäytynyut miehensä käytöksestä, mutta hymyili siltikin Severille, sillä hän rakasti tätä kovasti.

441.jpg

Tämä poika oli unohtanut lähteä kouluunkin kirjojen takia, mikä ei ollut ollenkaan hyvä juttu! Ei se numero noin nouse! Mutta Harry senkun luki ja luki. Maassakin lojui muutama luettu kirja...

442.jpg

Andre sen sijaan oli reipas koululainen, ja niimpä hän omisti 9½ todistuksen.

443.jpg

Hän teki läksytkin jopa heti koulusta päästyään. Mutta eikös sen niin pidäkkin olla? Andrella oli kuitenkin jotain ihan muuta mielessä: Hän kasvaisi pian teiniksi ja päättikin siksi tehdä oikein ahkerasti viimeiset ala-asteen läksynsä!

444.jpg

Niimpä se teini-ikä kolkuttelikin ovella. Andre ei vain tiennyt, että mitä toivoisi synttäreinään. Sitten hän keksi: " Toivon että vauva olisi tyttö, sillä se olisi äidille tärkeää! " hän sanoi. Sasha olikin moisesta kovinkin liikuttunut.

445.jpg

Severi ja Sasha olivatkin seuraamassa Andren kasvua. " ONNEA POIKA! " he huusivat kilpaa.

446.jpg

Ja niin Andre puhalsi kynttilät sammuksiin.

~~

Jätänkin tämän vaihteeksi näin jännään kohtaan 8) Seuraavassa osassa saattekin sitten tietää, että millaine tapaus Andresta kehittyy.

Kommenttia saa ja pitääkin antaa. Kiitos kovasti edellesin osan kommentoijille ^^

Sabrina