Pidin nyt taas pientä taukoa, mutta taas on Barowia luvassa ^^

31.jpg

Andre oli saanut kokea muodonmuutoksen, sillä hänen hiuksensa olivat suorastaan hirveät.

32.jpg

Lastenhoito oli viimeaikoina jäänut aikalailla Sashan vastuulle, sillä Severillä oli aina kiire töissä, ja hän palasi vasta myöhään illalla.

33.jpg

Severi oli kuitenkin huolissaan perheen varoista, ja hän päätti etsiä aarteita, joita voisi myydä ja tienata niin lisää rahaa.

34.jpg

Mutta, kun rahaa oli tarpeeksi, Severi ja Sasha menivät naimisiin. Oikeat yllätyshäät! Niin romanttista :)

35.jpg

Häät jäivät kuitenkin lyhyeen, sillä Sashan synnytys oli käynnistymässä: " Severiiiiiii! Tule heti apuun! " Sasha huusi minkä jaksoi.

36.jpg

Severi ei oikein osannut tehdä mitään, sillä hän oli kovin järkyttynyt siitä, miten paljon Sashaa tuntui sattuvan.

37.jpg

Mutta pian Sashan tuska tuotti tulosta, sillä maailmaan oli syntynyt uusi... Poika! Sasha nimesikin tämän Harryksi. ( Sai muuten myös äitinsä silmät ja hiusten värin :P )

39.jpg

Ja taas kerran käynnistyi vauvojenhoitorundi. Sasha hoitikin taas lapsia :)

310.jpg

Sasha ei kuitenkaan ollut ihan varma, että osasiko hän flirttailla Severille tarpeeksi hyvin, niin käytti aikaansa myöskin peilin edessä.

311.jpg

Silloin vauvoenhoito oli Severin vastuulla. Andre oli kuitenkin kovasti sitämieltä, että äiti osasi hoitaa heitä paremmin.

312.jpg

Ei ihme: Lapset rakastivatkin äitiään todella paljon. Severi oli siitä kovin pettynyt: Olivathan he sentään poikia, joiden kuuluisi olla isiensä lellikkejä!

313.jpg

Severillä ei ollutkaan päivisin enään niin paljon menoa, kun työt olivat nykyään iltaisin. Hän nosteli kuntoaan aina vapaa-ajalla, kun Sashallakaan ei oikein ollut enään aikaa hänelle, kun lapset vaativat niin paljon huomiota. " 50, 51, 52, 53, 54... "

314.jpg

Aikaa kului ja koitti Andren syntymäpäivät. Kakkuun ei oikein ollut varaa, joten Andre sai kasvaa omin avuin. Sasha ei ehtinyt seuraamaan Andren kasvua, joten Severi oli tuuraamassa.

315.jpg

Tälläinen suloinen lapsukainen Andresta kehittyi.

316.jpg

Andre oli kovin mustasukkainen siitä, että Harry sai synttärikakun, mutta hän ei. " Ja vielä äiti mukana... " hän ajatteli surkeana.

317.jpg

Ja tuota... Tämän näköinen taapero Harrystä tuli... Muodonmuutosta vailla ;)

318.jpg

Ja niin tässä ihanan likaisessa kylpyhuoneessa kaivettiin esiin Harryn suloisuus. Hän sai vähän tummemmat hiukset kun veljensä. Mutta sama tyyli :)

319.jpg

Ja taas alkoi taaperoiden opettaminen. Mahtimaitoi toimi tietenkin yhtenä apuvälineenä tässä.

320.jpg

Harry ei kuitenkaan jaksanut kauaa opetella, joten Sasha lopetti ja meni nukkumaan. Niimpä Severi tuli apuun, ja opetti Harryn puhumaan. Harryn ensimmäinen sana olikin tuttipullo, mahtimaidon mukaan ;)

321.jpg

Kun Harry tunsi puhumisen salat, alkoi kävelykoulu. Siitä Harry ei pitänyt yhtään, mutta opetteli senkin kiltisti...

322.jpg

Kun aamu sitten koitti, piti Andren hylätä kotona leikkiminen, ja siirtyä koulutielle. Severi saikin nähdä koululaisen lähdön samalla kun siivosi keittiötä, mikä oli muuten päässyt aika kauheaan kuntoon, kun lastenhoito vei niin paljon aikaa heidän elämästään.

323.jpg

Onneksi ei sentään koulutietä tarvinnut kulkea jalan, kun pääsi bussilla kouluun. Andre meni iloisena bussiin ja tervehti kuskia. Sitten sitä jo mentiin! Andre oli innoissaan, sillä tämä oli hänen ensimmäinen kertansa jossain kulkuvälineessä.

324.jpg

Kun Andre oli koulussa ja Harry päiväunilla, talossa tapahtui kummia: Makuuhuoneesta kuului kauheaa ryskettä, ja syykin lienee selvä: Perheeseen aijottiin hankkia vielä kolmas lapsi!

325.jpg

Rahatilanne oli aikasen huonona, sillä töissä ei ehditty käydä kun muutamina päivinä, ja lastenhoito vei paljon rahaa. Andre kasvoi kovaa vauhtia ja vaatteita piti ostaa kaiken aikaa lisää. Myös ruuasta alkoi olla pulaa...

326.jpg

Kun Harry nukkui Sashalla oli paljon aikaa kohentaa taitojaan. Siivota saikin ja oikein olan takaa, että talossa pysyisi edes jonkinlainen järjestys.

327.jpg

Sasha mietti, että voisi osallistua johonkin ruuanlaitto kilpailuun, koska kotona oli aina tylsää kun Harry nukkui, ja Severikin varmasti tykkäisi jos saisi välillä ruuan jälkeen jälkiruokaa. Sasha päättikin alkaa opetella ruuanlaittoa vieläkin enemmän.

328.jpg

Andre piti koulukäynnistä, vaikka läksyt olivatkin hänestä tyhmä idea. Hän teki ne kyllä aina vapaaehtoisesti, mutta olisi hän silti vaikka leikkinyt mielummin...

329.jpg

Sasha oli taas alkanut voida pahoin, ja syykin lieni selvä: Hän odottaisi jo kolmatta lasta!

330.jpg

Hän kuluttikin edelleen aikaansa opiskelemalla ruuanlaittoa, mutta kyllästyi siihen aika pian, kun huono olo vaivasi... Sen vuoksi Andrekin sai opetella itse laittamaan ruokansa.

331.jpg

Andre teki sen mielellään, ja Harry seurasikin vierestä. " On sulla Harry helppoo, kun ruoka on vaan purkissa ja sen saa heti kun pyytää! " Andre sanoi Harrylle, ja katsoi häntä haikeana.

332.jpg

" Koska isä on töissä ja äiti kipeänä, täytyy minun leikkiä sinun kanssasi! " Andre sanoi Harrylle, ja oli ylpeä itsestään kun sai olla isoveikka!

333.jpg

Severi kuitenkin hoiti lapsiaan aina kun kiireeltä ehti. Toivotaan, että Harry puhdistuu, vaikka häntä pestäänkin noin likaisessa kylpyammeessa...

334.jpg

Andrella meni koulussa niin hyvin, että Severi osti hänelle uuden tietokonepelin! Se onkin The Sims 3... Hrrr, en malta oottaa et ite pääsen pelaamaan tota :D

335.jpg

Pian Sashan masuasukki kuitenkin ilmoitteli itsestään, ja Andre olikin paikalla todistamassa tapahtunutta. Sasha oli niin väsynyt, että ei kuitenkaan jaksanut ottaa itseään niskasta kiinni, vaan antoi talon olla sotkuinen ja epäsiisti. Hän kuitenkin päätti, että asia korjattaisiin kun tämä syntyisi... " Jospa saisin edes nyt tytön! " Sasha ajatteli, ja hymyili itsekseen :)

336.jpg

Mutta Barowin perhe sai kokea surullisen uutisen: Severi oli alennettu töissä! Nyt palkka olisi taas niin pieni, että sillä olisi vaikea elää. Andre kuitenkin juoksi lohduttamaan isäänsä, ja sanoi: " Älä sure isä, kyllä me pärjätään! " Severi hymyili Andrelle, ja ajatteli että olisi pakko selvitä...

337.jpg

Severi ei kuitenkaan ollut silloin tiennyt Sashan raskaudesta, ja saikin siitä lisää surua: Jos rahaa ei olisi edes nyt tarpeeksi elättämään nelihenkinen perhe, niin miten sitten viisihenkisen!?! Severi pelkäsi, että lapset joutuisivat vielä huostaan, jos ruokaa ei riittäisi. Hän oli hyvin maassa, mutta päätti kuitenkin hankkia jostain rahaa perheensä elättämiseen.

 

 ~~

 

Tälläistä tälläkertaa. Toivottavasti piditte tästä osasta, ja kommentti on aina tervetullutta!

~ Sabrina