Eli, päätin taas väälillä päivittää. Toivottavasti kelpaa :D

21.jpg

Tein aluksi pientä talon muokkausta, mutta se muuttui kyllä vielä lisää pelatessa...

22.jpg

Severi teki itselleen pienen muodonmuutoksen, mutta ei se paljoa häntä kaunistanut... Olen muute unohtanut kertoa Severin luonteen, niin se on 3-10-6-2-6... Eli ihan hyvä :)

23.jpg

Talossa ei kuitenkaan ollut kaikki ihan niinkuin pitäisi... Sashalla oli viimeaikoina ollut aika lailla pahoinvointia... Missä lieneekin syy...

24.jpg

Sasha käyttäytyi kuitenkin ihan normaalisti, ja hoiti myös kotiaskareita, ja ajattelikin kaikkea muutakin kivaa... :D

25.jpg

Tässä meillä kuitenkin on niin menevä tyyppi, että ei ehdi edes suihkun jälkeen vaatteita laittaa päälleen :D ... Aika sekopäistä, sanon minä :)

26.jpg

Severi ei kuitenkaan nähnyt muita kun Sashan. Tässä oltiin juuri tultu töistä, joten vaatteet olivat sen mukaisia. Severi ei edes vaivaudu vilkaisemaan postilaatikkoon, vaan näkee vaan Sashan muita ruumiinosia ;"D

27.jpg

Ei ollut kulunut kauaa, niin Sashan huonovointisuudelle löytyi syy: Hän oli raskaana! " Mitähän Severii nyt sanoo... " Sasha kauhisteli itsekseen. Sveri kuitenkin nukkui tyynesti taustalla :D

28.jpg

" Ömmm, Severi... Mä oon raskaana... " Sasha sanoi vaoen. Severi ensialkuun tuijotti tyrmistyneenä, mutta...

29.jpg

Sitten paljastuikin jo, että Severi oli kovin lapsirakas, ja olikin jo kovin innoissaan uudesta tulevasta tulokkaasta.

210.jpg

Ja taas sen on todettu, että miten sen mahan myötä kasvaa myös ruokahalu :)

211.jpg

Severi oli kovin kyllästynyt lapsen syntymän odottamiseen, ja teki tylsymistä estääkseen esimerkiksi kotitöitä :)

212.jpg

Sasha oli päättänyt uudistaa tyylinsä. Mutta nenäkoru on ja pysyy tuossa paikallaan ;)

213.jpg

Sasha päätti myös ilmoittaa vanhemmilleen vauvauutisesta: " Äiti, et ikinä arvaa! Mä ja Severi saadaan lapsi! Ai että kuka on Severi..? No se on mun kihlattu... Joo, häät on joskus. Niin, siiten kun mahdun hääpukuun... "

214.jpg

Severikin ilmoitti kotiinsa vauvauutisista, ja kertoi tietenkin myös kaikille ystävilleen.

215.jpg

Sasha piti kuntoaankin yllä jumppaamalla. Ei siitä nyt ihan tiedä, että onko se turvallista odottavalle äidille...

216.jpg

Yöllä Sasha herää kauheaan vatsakipuun. Hän tajusi sillä hetkellä, että nyt se tapahtuu. Hän vuoron huutaen ja itkien kärsi ne kaikki kivut.

217.jpg

Mutta se kannatti. Pian Sasha sai syliinsä pienen pojan. Hänen poikansa! Sasha niomesi hänet Andreksi.

218.jpg

Andre oli Severille kovin tärkeä ( ei muuten taaskaan vaivautunut laittamaan vaatetta päälleen suihkun jälkeen... ) .

219.jpg

Severi ei kuitenkaan tiennyt paljon mitään lapsista, ja niimpä Severillä ei aina ollut kaikki ihan niin hyvin, kun olisi voinut olla...

220.jpg

Sashakin rakasti poikaansa, ja mietti jo kovasti hänen tulevaisuuttaan Hän halusi, että Andre kävisi yliopiston, ja löytäisi jonkun ihanan tytön vierelleen.

221.jpg

Andre rakasti äitiään, sillä hän todella tiesi, että mitä hän kaipasi. Nytkin on meneillään suloinen syöttöhetki :)

222.jpg

Aika kuitenkin kului yllättävän nopeasti, ja pian olikin Severin ensimmäisten synttäreiden aika. Tässä äiti auttaa häntä puhaltamaan kynttilät.

223.jpg

Suloinen poikahan hänestä tulikin, ei taida olla perinut paljoa isältään ( huh ja helpotus! )

224.jpg

Pääsi Sasha siis testaamaan taitojaan mm. mahdimaidon kanssa. Toivotaan, että tulee hyvää maitoa Andrelle ;)

225.jpg

Ja sitä tulikin. Ensitöikseen Sasha päätti opettaa puikansa puhumaan. Pitihän pojan osata kertoa, että mikä oli hätänä. Hän päätti jättää kävely ja pottapuuhat seuraaviksi, mutta kyllä nekin opeteltaisiin. Andre olikin innokas opettelemaan kaikenlasita, ja se teki opettamisesta helppoa.

226.jpg

Sasha ja Severi näyttävät siltikin päättäneet, ettei tämä suku jää ihan näin pieneksi. No, onnea kuitenkin yritykseen.

227.jpg

Vaikka tämä perhe olikin päässyt tutustumaan kaikenlaiseen uuteen, muunmoassa lastenhoitoon, eivät kotityöt siltikään kadonneet minnekkään. Niinpä Sashalla ei aina ollut niin paljon aikaa Andrelle, kun hän olisi aina halunnut hänelle antaa.

228.jpg

Kuitenkin alkoi taas näyttää sille, että Sasha joutuisi taas jäädä töistä kotiin, ei pelkän Andren takia, vaan näytti sille, että oli lisää lapsia tulossa!

229.jpg

Severi oli kuitenkin niin kiltti Sashalle, ja tiesi, että tämä ei pärjäisi taloustöissä ilman häntä. Niimpä hän patisti Sashan lepäämään, ja hoiti itse taloustöitä.

230.jpg

Sasha oli kuitenkin jatkuvasti huonovointinen, ja pöytäänkin nukahteli. Severi oli hänestä kovin huolissaan. Hän toivoi, että tästä selvittäisiin ilman mitään vakavaa.

231.jpg

Ja jo toisen kerran Sasha oli raskaana. Sasha oli asiasta kuitenkin riemuissaan. " Ehkä minä nyt saan tytön. " Hän ajatteli itsekseen, ja hymyili samalla.

232.jpg

Andre oli kuitenkin hyvin järkyttynyt äitinsä pyöreydestä: " Äiti, mikti tinä olet noin pyoleä? " Andre kysyi kummissaan. Sasha hymyili, ja vastasi: " Andre kulta, sinä saat joko pikkusiskon tai -veljen. " Andre ei kuitenkaan ymmärtänyt ihan kokonaan, että mitä äiti meinasi.

233.jpg

Raskauden vaikeudesta huolimatta Sasha hoiti poikaansa, ja leikki hänen kanssaan. Hän ol päättänyt, että tässä talossa ei kukaan kärsisi rakkauden puutteesta!

234.jpg

Pottapuuhatkin odottivat Andreta, eivätkä karanneet minnekkään, vaikka hän kuinka niin toivoikin. Hän kuitenkin oppi pottailun, kävelyn, puheen ja lorujen salat. Severikin oli ylpeä poikansa saavutuksista, vaikka hän olikin vasta niin nuori.

235.jpg

Aamulla herätessään, Sashan maha pumpsahti taas. Sasha oli onnellinen elämästään, ja päätti, että tämä lapsi ei olisi myöskään viimeinen.

~

Tälläistä tälläkertaa. Toivoisin palautetta, ja sekä poikien, että tyttöjen nimiehdotuksia! Ne nimittäin ovat aina tervetulleita ;)